Een boete

Pffff …Heb ik weer 😡…
ik ben gisteren even gauw naar de Action gegaan, kom ik naar buiten gelopen met mn handen vol, staat daar zo’n politie agent een boete uit te schrijven, dus ik loop naar de auto toe en zeg, als je mensen wil naaien zonder te zoenen kun je ook gewoon een hoer bestellen ! 🤬
Agent boos, en schrijft nog een boete uit,
voor belediging van een ambtenaar in functie en hoppa ook die verdwijnt onder de ruitenwisser. ik word nu dus echt pissig en zeg, ” wauw, is je moeder ook trots op je, dat je mensen die het hartstikke druk hebben loopt te treiteren?”
Tja dat had ik dus beter niet kunnen doen, wederom een bonnetje onder de ruitenwisser.
De meeste mensen weten wanneer ze hun mond moeten houden, ik dus niet, ik stond ondertussen te koken van woede.
Dus ik flapte er nog wat uit waarop meneer agent met een big smile kijkt en vol trots roept: ” Dat is een artikeltje 5 “meneertje” en hoppaaa weer een bon erbij!!
Toen ben ik maar gestopt en naar mijn fiets gelopen…
Tja 4 bonnetjes onder de ruitenwisser van die B.M.W vond ik wel voldoende.

Dit bericht is geplaatst in Humor. Bookmark de permalink.