Samen eten

Vandaag ging is bij mijn moeder langs. Erg paniekerig. Ze zat op de rand van haar bed te praten met haar pluche beesten alsof het e kinderen waren. Ze wil naar huis(oude woning). Ze wist niet waar mijn vader was. Allemaal dingen uit het verleden. Een bakje koffie en gebakje doet vaak wonderen. Om haar vast in de stemming te brengen, een paasbakje moet krokussen en paaseitjes meegenomen

De onrust nam af en we hebben gezellig over alles zitten praten.  Ze had al heel lang geen chinees eten gehad. De beslissing was snel gemaakt en mannetje lief  gingen chinees halen. We hebben gezellig met haar gegeten. Voor haar was het echt ouderwets gezellig en het afscheid nemen viel niet zwaar omdat ze weer helemaal in haar sas was.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.