Lockmachine Singer waardeloos

Twee jaar geleden kocht ik een lockmachine van de singer bij de Lidl.

Ik dacht dat de singer een goed merk was en twijfelde ook geen seconde. Mijn eigen singer naaimachine werkte ook altijd goed. Het enige nadeel was dat ik totaal geen ervaring had met een lockmachine.  Door goed de beschrijving te bestudeerde lukte het me na uren werk de machine werkend te krijgen.  De spanning van de draad is nooit echt goed geweest maar redelijk te doen voor een amateur. Als het draad knapte was ik vaak lang bezig om de machine weer optimaal te laten lopen. Tot ik vorige maand steeds meer problemen kreeg. Naalden knapte, de stof trok scheef, de spanning viel steeds weg. Gisteren sloeg  de lockmachine muurvast. Er was geen beweging meer in de krijgen. Ik zag dat er een onderdeel van de onderste grijper was afgebroken. De bon nergens meer te vinden….en nu zit ik met een kapotte lockmachine van de singer. De kwaliteit is niet wat ik altijd gewend ben geweest van de singer. Voor mij nooit meer een singer.

Dit bericht is geplaatst in Hobby(naaien). Bookmark de permalink.