De meiden


Vandaag hebben we Ashley opgehaald en ze blijft een nachtje slapen . Emmalin komt langs bij oma , om met Ashley te spelen. De twee meiden kunnen het goed met elkaar vinden. Zaterdag ga ik ook meestal naar mijn moeder toe .Dit keer was mijn moeder aangenaam verrast dat mijn kleinkinderen erbij waren. Ze weet niet meer wie ze zijn en zegt ook steeds, je mag gezellig met mama mee. De kleinkinderen zijn al zo gewend dat omi dingen zegt wat niet klopt, dat ze niet eens meer reageren maar glimlachen.

Na een bezoekje aan Omi moest er gegeten worden. Als je vraagt wat ze willen eten komt er natuurlijk Mac Donald uit. Volgens mij gaat het alleen om de kindermenu waar een cadeau in. Het patat was koud en niet lekker. Geen aanrader om daar vaker te gaan zitten omdat het al vaker is gebeurt. De helft is niet opgegeten maar een ijsje ging er altijd wel in.
Ze hebben veel plezier gehad.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.