Oostappen Vakantiepark Arnhem

We zijn weer terug in Arnhem. De medicatie ophoging geeft veel klachten en veilige haven thuis geeft mij ook een rustig gevoel. De warmte in de stad is bijna niet te houden en we besluiten verkoeling te zoeken dicht in de buurt. Heerlijk tussen de bomen en zwemwater. Mijn dochter had een paar weken een kampeer plaats geboekt bij Oostappen Vakantiepark Arnhem. Ze vroeg als wij ook kwamen met de camper. Emmalin en Matthew de kinderen van mijn zoon hebben we ook een paar dagen meegenomen. Alle kleinkinderen bij elkaar en speelde de hele dag buiten . De warmte bleef nog weken aanhouden en we konden zo steeds een duik nemen in het zwembad om af te koelen.

De camping zelf is geen luxe maar voor  ons goed genoeg om van de natuur te genieten. De verkoeling te zoeken in een zwembad. De rust van de natuur. Bovenal lekker dicht bij huis.

Dit bericht is geplaatst in Vakantie2018. Bookmark de permalink.