Polleur (België)

We zijn 10 juli aangekomen op een camping vlak bij de Spa. De camping ligt aan het rustieke beekje de Hoëgne en ligt niet ver van Spa. Onze camper staat net voor.  Het water is zo helder dat de camping zelf het water zuivert. het lijkt een echte familie camping en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Jessy kende de camping al want was er met school geweest. Het zwembad met glijbaan was ook zijn favoriete dagbesteding. We waren van plan om maar 2 dagen te blijven maar omdat ik me niet lekker begon te voelen hebben we besloten om toch maar te blijven. Mijn dochter is ook nog een weekendje geweest met het gezin .De eigenaar deed niet moeilijk toen we vroegen om een tentje erbij neer te zetten voor de rest van de familie.  We hebben wat dagen erbij geboekt en  heerlijk genoten van de rust en de natuur. Het enige nadeel was dat je te voet, bus of trein bij de bewoonde wereld kon komen. De wegen zijn te gevaarlijk om te voet af te leggen. De temperatuur is 29 graden en geen reden om verder de zon op te zoeken.

 

Dit bericht is geplaatst in Vakantie2018. Bookmark de permalink.