Jessy is ziek

Zondag avond is Jessy ziek thuis gekomen van zijn vader. Maandag was het hoge koorts en hoesten. De school gebeld en ingesproken dat hij ziek was.  Dinsdag moest en zou hij naar school. Ondanks koorts, hoesten en keelpijn. Hij wil de schoolfotograaf en de lessen niet missen. Hij kwam ziek uit school en we hebben ook het sporten afgebeld. Vanmorgen maakte ik hem wakker en voelde zijn lichaamstemperatuur. Weer hoge koorts en had slecht geslapen. Hij wil naar school. Ik heb zelf besloten om hem thuis te houden. Het is niet verantwoord om een ziek kind over de weg te laten gaan. Vandaag volgepropt met paracetamol, ijswater en zuigtabletten. Een bedje op de bank en hopen dat het snel beter gaat. Veel slapen en een beroerd gevoel geeft geen inspiratie om huiswerk te maken of leren. Als hij opgeknapt is moet hij er weer flink tegen aan.

Dit bericht is geplaatst in Weblog. Bookmark de permalink.

1 Response to Jessy is ziek

  1. Golden schreef:

    Arme jongen….van harte Beterschap Jes!

Reacties zijn gesloten.