Inbrekers

Ik kom net thuis van de winkel en merkte enkele inbrekers binnen. Ik belde naar de politie, maar die zeiden me dat er niet zo snel iemand beschikbaar was om te helpen en dat ze zo snel mogelijk iemand zouden sturen zodra er manschappen beschikbaar waren….Ik hing de telefoon op en twijfelde om er zelf op af te gaan, was tenslotte goed koud buiten…Twijfels en dacht fuck ik doe het gewoon en bel nog een keer naar de politie. Hallo zei ik, ik belde een minuutje geleden op dat ze aan het inbreken waren bij mij….maar jullie hoeven je niet meer te haasten, ik heb ze al neergeschoten.

Binnen enkele minuten stonden er 8 politieauto’s in de straat, een helicopter in de lucht en een gewapende eenheid voor de deur, en ja hoor ze betrapte de dieven op heterdaad Een van de agenten zei: ik dacht dat je zei datje ze had neergeschoten? Waarop ik antwoorden: Ik dacht dat je zei dat er niemand beschikbaar was.

Dit bericht is geplaatst in Humor. Bookmark de permalink.