heb ik weer

Heb ik weer he, ik ben in de supermarkt en koop een zak hondenvoer voor mijn hond. Ik sta in de rij voor de kassa en zo’n vrouw achter me vraagt of ik een hond heb.
Waarom zou ik anders hondenvoer kopen, TOCH?
Dus ik zeg impulsief, nee, ik heb geen hond, ik begin gewoon opnieuw aan het “Brokken Dieet”, ik zou er waarschijnlijk niet aan moeten beginnen want de vorige keer eindigde ik in het ziekenhuis.
Maar goed, ik was 20 kilo kwijtgeraakt voordat ik op de spoedeisende hulp wakker werd met allerlei slangetjes die uit bijna elke ingang van mijn lijf kwamen en infusen in allebei mijn armen.
Ik vertelde haar dat het op zich een perfect dieet was. Alles wat je hoeft te doen, is een handvol brokken in je zakken stoppen en wanneer je trek hebt, dan neem je een brok.
De voeding is qua voedingswaarde compleet, dus het werkt goed en nu ging ik het opnieuw proberen (bijna iedereen luisterde op dat moment geboeid mee).
Ze keek me aan alsof ze water zag branden en ze vroeg of ik op de spoedeisende hulp was beland omdat ik vergiftigd was door dat hondenvoer.
Ik zei: nee, ik stapte van de stoep af om aan een poedel zijn kont te ruiken en toen ben ik door een auto geschept…..
Ik dacht dat die knul achter haar een hartaanval zou krijgen van het lachen, hij bleef erin!
Je kunt maar beter opletten wat je me vraagt want je kunt zo’n antwoord verwachten. Ik heb alle tijd van de wereld om gekke dingen te bedenken om te zeggen…

Dit bericht is geplaatst in Humor. Bookmark de permalink.