Schoolbanken

Ik ga me geld ophalen op school waar ik gezeten heb(grapje), maar sinds kort zit ik dus weer in de schoolbanken. Weet nu precies waarom ik school vroeger vervelend vond. STIL ZITTEN. Ben altijd een doener geweest, was altijd en bewegen, nooit gevangen voor een gat en was altijd erg creatief bezig. Lessen zijn wel boeien, interessant en denk dat ik er toch wel wat van zal gaan leren. Alhoewel praktijk en theorie toch vaak heel anders is. Langzaam zullen me lessen toegepast gaan worden in praktijk en zal weer als een motormuis door de stad gaan crossen. Race om de klok en voor iedere cliënt een bepaalde tijdgrens waar je jezelf dan aan moet gaan houden. Avonden, weekenden, feestdagen zullen voor mij nooit meer hetzelfde zijn of moet vakantie hebben.
Nadeel is ook dat ik in een heel ander soort wijk me ga racen….wijk wat me wel bekend is, maar straatnamen nog onduidelijk zijn en IK als gevoel voor richting zal ik… denk ik ….vaak in de verkeerde straat staan of zelfs bij het verkeerde woonhuis. Jammer geen TOM TOM op me scooter maar overweg me wel een telefoon aan te schaften met een navigatiesysteem. Kaarten werkt niet bij mij omdat ik vaak niet eens weet als ik ze boven of onder vast moet houden. West of noord aan moet houden. Dan praat ik nog niet eens over het weer, wat vaak niet te voorspellen is in Nederland.

Zoals het er dus nu naar uit ziet zal ik zeker nog anderhalf jaar in de schoolbanken blijven zitten….tot ik me diploma op zak heb.
Blijven leren….en dan nog van je kinderen moeten horen. Mams heb jij je huiswerk al af, heb je wel goed geleerd.

Dit bericht is geplaatst in Weblog. Bookmark de permalink.