NCRV waardeloos

Wat me vermoeden waren is bevestigd door de NCRV. Negatief beeld geven aan een wijk, en dan nog eens te bedenken dat TENSEN denkt dat ze met een uitzending een wijk kan veranderen in een Villawijk en de regering de wijk als achterstandswijk ziet gaat me helemaal boven me pet. NEE minister de fout ligt bij jullie, of who knows gemeente. Waar blijven onze mooie speeltuintjes? Waar blijft de gemeente om de straten schoon te houden? Wie is de oorzaak van slechte hekkenwerken rondom schoolgebouwen? Waarom krijgen wij geen mooie beplanting zoals andere wijken. Hoezo schilderen ….graffiti dat is toch mode…..Dan willen ze nog een Moskee in een wijk zetten, smalle straten weinig parkeergelegenheid, oeroude bomen moeten verdwijnen, en drukte wat de stroom verkeer niet eens aan kan in deze wijk! Scholen die verpauperen en amper geld voor een goeie opknapbeurt, oude gebouwen wat in het typisch klarendal past !!! Ja mensen van de NCRV we leven in een wijk met vele kleuren en gezichten, en we zitten zomers ook met onze turkse buren aan de THEE, en nee we doen niet mee met de ramadan maar wel vieren we het suikerfeest mee…. Natuurlijk heb je altijd van die baldadige jongen die nu net even willen opvallen op tv, maar gewoon een gezellige jeugd is. Interviews die genomen zijn maar netjes en vakkundig knipwerk haalt het asociale zo mooi naar boven dat het de Klarendaller zo doet voorkomen dat we tuig van de eerste richel zijn, maar wel mensen die altijd het hart op een goeie plaats hebben zitten, recht voor de raap zijn! Dat kan ik van het vertrouwde NRCV niet zeggen! Godsamme me huis zou bijna in waarde dalen alleen al door deze nogal behulpzame actie(NOT) Zou zeker een proces winnen op alle fronten. Quote: In de Arnhemse wijk Klarendal staat sinds donderdag een tijdelijke studio van de NCRV. Laat me niet lachen, buiten Klarendal zal je bedoelen want is het toch te link om hier misschien een studio in te richten??? Speur toch wel enige angst momenten voor de mooie filmploeg!

Zo dat lucht op, misschien dat ik morgen even in de wijk ga filmen….zal hier de mooie dingen van Klarendal eens laten zien!!

Wordt vervolgt

Dit bericht is geplaatst in Weblog. Bookmark de permalink.