Ongemakken

Stoppen met roken brengt ook wel ongemakkken met zich mee. Ben gelukkig van nature niet iemand wat snel aanleg heeft voor overgewicht maar op deze leeftijd (41)krijg je toch wel te maken met allerlei soorten factoren. Je stofwisseling word trager, de overgang begint eraan te komen. Daarom is het ook belangrijk om nu al op je voedingspatroon te gaan letten.

Voordeel van mijn kant is dat ik nooit een grote eter ben geweest maar op zijn tijd wel een snoepert…Drop, chocolade, koekjes en pinda’s gaan er dan ook in als het voor me neus ligt. Stoppen NO WAY. Net zolang dat er niks meer over is. Haal daarom ook beperkt snoepwaar in huis om me niet bloot te stellen aan dit soort factoren.

Heb sinds vorige week de wandelschoenen aangetrokken. Wat ik voorheen met de scooter deed, probeer ik nu lopend te doen. Winkelen, stadje pakken, mijn ouders bezoeken en vandaag een lange wandeltocht naar de vader van Jessy om hem op te halen.
Heb me ogen te kost gegeven en met mijn mobiele telefoon toch mooie fotos kunnen maken van het mooie natuurschoon in Arnhem

De terug weg??? Toen hadden we Jessy mee terug genomen en was solidair met oma. Voor zijn anderhalf jarige bestaan meer als anderhalf uur samen met oma terug gewandeld. Tussendoor voorzien van een ijsje en drinken natuurlijk .Veel bekeken, zoals een veer van de Duif wat hij wel eng vond. Wilde bloempjes geplukt voor opa. Stiekem op de autoweg even gelopen. Uiteindelijk in de straat even hard gelopen.
Later met oma samen op de bank een uurtje geslapen.

Dit bericht is geplaatst in Weblog. Bookmark de permalink.